In 2021 hebben wij voor The Little Milk Co, een internationaal succesvolle Ierse biologische boeren coöperatie en fabrikant van biologische speciaal kazen, in Nederland een nieuwe partner geselecteerd en de samenwerking begeleid.

In 2023 hebben wij voor een grote Nederlandse biologische kaasfabrikant uitvoerig marktonderzoek gedaan naar de biologische kaasmarkt in de USA. Wij hebben voor deze fabrikant en haar USDA organic Goudse speciaal kazen een sterke partner importeur geselecteerd en de samenwerking opgezet.

In 2024 introduceren wij met onze Belgische kaas fabrikant haar authentieke, ambachtelijke boerderij kazen in de USA met een belangrijke Europese kaasimporteur aan de westkust.

Daarna zullen wij met enkele Europese premium voeding fabrikanten marktonderzoek doen en geschikte partners selecteren in Japan en Zuid-Korea. Opkomende, relevante en uitdagende consumenten markten voor Europese premium producten.

Foodsteps steunt jaarlijks diverse (internationale) organisaties middels lidmaatschappen en donaties. Organisaties die zich inzetten voor cultuur, natuur, humanitaire hulp of duurzame productie van voeding.

              

© Copyright - FoodSteps International